HTML

Facebook oldaldoboz

fehéren feketén

Székesfehérvár, köz, élet, közérzet, nyitott szemmel járva.

Friss topikok

Címkék

2010 (102) 2011 (123) 2012 (35) 2013 (16) 2015 (10) a (26) adó (5) alkotmány (13) államadósság (5) alszóvivő (28) andrás (48) ár (8) árpád (6) az (11) bezárás (5) bkv (7) bolondballagás (6) brájer (6) busz (5) cser (39) cser palkovics (7) dr (5) dr. (15) elnök (5) és (9) európai (8) éva (6) fehérvár (13) fejér (8) felújítás (7) Fidesz (21) fidesz (215) forint (6) független (5) gábor (6) gazdaság (7) gyerekek (5) györgy (8) gyula (9) gyurcsány (5) hatalom (5) hazugság (7) (7) hoffmann (5) humor (5) istván (11) jobbik (17) józsef (5) kampány (7) kdnp (5) képviselő (9) knizse (7) költségvetés (15) kommunikáció (22) kormány (19) köz (6) közgyűlés (13) közlekedés (6) kultúra (7) lajos (5) lászló (8) lehet (5) levél (10) magyar (14) Magyarország (25) magyarország (131) márton (5) mdf (8) média (7) megye (5) megyei (7) mszp (40) munkahely (6) nem (9) nemzeti (7) nyugdíj (15) ocskay (5) oktatás (5) orbán (77) pál (11) palkovics (38) parlament (6) pénz (14) péter (5) piac (5) polgármester (11) politika (86) rádió (5) reklám (5) rendőrség (7) rendszer (6) rózsa (7) schmitt (10) szavazás (5) szdsz (7) Székesfehérvár (33) székesfehérvár (177) szemét (5) szent (5) széphő (5) színház (9) takarékoskodás (5) tamás (8) támogatás (8) tihamér (18) törvény (5) tüntetés (7) tv (5) új (11) újság (5) unió (6) úr (5) út (9) utca (7) választás (10) választások (5) város (9) vélemény (8) vicc (5) videoton (8) vidi (5) viktor (65) vörösmarty (5) warvasovszky (19) Címkefelhő

2009.12.10. 08:44 progresszív

Orbán Viktor levelét megírta

És eljő a kánaán (és az '50-es évek) jegyzem meg halkan?, hogy a szomszéd ne hallja.

Emlékeztek? 2006-ban volt már egy adatbázis: „E” mint ellenség, „SZ” mint szimpatizáns, „B” mint bizonytalan – adatgyűjtési botrányba is keveredtek fideszes barátaink.

Természetesen mosakodik az alszóvivő úr is, az adatok nyilvánosak, telefonkönyvben szerepelnek stb. Herczog Edit mint gazdálkodó? Melyik telefonkönyvben? Hol? Mutassák meg kérem! Na, légyci!!!! Léci! Léci, Léci!!!

atv.hu/hircentrum/091209_gyanus_a_fideszes_level___video.html

Tudtommal, és a törvény szerint tilos a munkahelyen a politizálás. Ez fontos előrelépés volt az állampárt ellen 1989-ben, MA? Újra jön az állampárt? (Álmot ígérő állompárt!)

A levelet egy-két intézményben kitették a faliújságra. Továbbsértve ezzel a törvényességet. Ezúton is kérem, azokat, akik ezt tették, hogy szüntessék meg a törvénysértést!

Jut eszembe a törvényességről - egy kis felsorolás a teljesség igénye nélkül:

1993: Indul a Simicska-projekt. A (törvényesen járó) székházpénzt pártközeli vállalkozásokba pumpálják, hogy ezek profitjából fedezzék a párt költségeit. A pénzből jut Orbán apjának a bányájára is. A Fideszben innentől elválaszthatatlanul összefonódnak a politikai és az anyagi ügyek: állami pénz, pártpénz, magánzseb. Ehhez olyan módszerek társulnak, mint köztartozások fölhalmozása, a cégek kiürítése, majd jön Josip Tot és Kaya Ibrahim.

1998: Politikailag hasznosnak bizonyuló, máig földerítetlen robbantások a kampányfinisben Szájer és Torgyán lakásánál, később a Fidesz székházánál. Orbán - a demokráciában példátlan módon - egy volt rendőrtábornokot neveztet ki belügyminiszterré. Barátjára és bizalmasára (aki politikai ellenfeleiről csak a legvadabb gyűlölet hangján tud szólni) bízza a titkosszolgálatok felügyeletét. Pártja (nem épp tisztakezűségéről híres) pénztárnokára az APEH-et.

A megfigyelési ügy. Orbán (később kiderül: minden alapot nélkülöző) vádat fogalmaz meg arról, hogy a Horn-kormány idején megfigyelték őket. Célja: elterelni a figyelmet a Simicska miatti botrányokról. Bizonyítékok kreálása érdekében: 1. Kövér miniszter megbízza Földi László (volt) hírszerző tisztet, hogy vásároljon másfél millióért egy (utóbb érdektelennek bizonyuló) kazettát. 2. Kövér titkára, Szadai Károly ráveszi Lakatos Miklóst, az NBH hírszerzőjét, hogy önmerénylettel szolgáltasson `bizonyítékot`. Lakatos felgyújtja Trabantját, pisztolyával belelő, de maga is megég, és lebukik.

Földi vezetésével, az állami Magyar Fejlesztési Bank pénzén megalakul a Defend Kft. Hivatalosan őrző-védő cégként működik, 2002-ig horribilis állami megrendeléseket kap, még az épülő autópálya nyomvonalának aknamentesítését is ők végzik - a cég tevékenységét folyamatos botrányok kísérik. Ám az igazi botrány 2002-ben jut napvilágra: `Az MFB új vezetése tegnap feljelentést tett állam-, szolgálati, adó-, illetve banktitok és magántitok megsértése miatt ismeretlen tettesek ellen az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságán...

Az intézmény átadás-átvétele során olyan dokumentumok kerültek elő, amelyek alapján felmerült a gyanú, hogy ismeretlen személyek államtitkot, szolgálati, adó-, illetve banktitkot, magántitkot sértettek, s az így szerzett információkat jogosulatlanul használták fel... 55 magánszemélyt és 13 - részben az MFB portfóliójába tartozó - cég ügyeit követték figyelemmel.` (Népszabadság, 2002. 06. 21.) A Defend hozzájuthatott titkos rendőrségi és nemzetbiztonsági adatbázisokhoz, illetve az APEH adataihoz is. Az Orbán-kormány alatt tehát úgy is működtettek egy magán-titkosszolgálatot, hogy az állami is a kezükben volt. A mostani UD Zrt. betűjele akár az Új Defend nevet is takarhatná!

2003: Kövér - már ellenzékben mint az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöke - többször olyan értelmű kijelentést tett, miszerint alternatív információforrásokat vesz igénybe titkosszolgálati ügyekben, azaz direkt jelentéseket kap nemzetbiztonsági munkatársaktól: `Ha csak Tóth András beszámolóira hagyatkozna a bizottság, akkor nem lenne érdemi lehetőségünk a szolgálatok ellenőrzésére`. `Különforrásból is tájékozódott Kövér` - írta cikke címében a vele nem épp ellenséges Magyar Nemzet 2005. november 2-án. Nem véletlen, hogy a Fidesz elemi erővel tiltakozott a `KGB-s` Laborc Sándor kinevezése ellen, aki - mint hírlik - valóban elvágta a Kövérhez vezető szálakat.

2006: Kampány, szerverfeltörési botrány. A Fidesz emberei behatolnak az MSZP számítógépes adatbázisába.

Rágalmazó SMS-kampány indult Dávid Ibolya ellen a fia `amerikai drogbűncselekményei` kapcsán. Egy fideszes képviselőjelölt politikai gyűlésen terjesztette a rágalmat. de őrá - akkor még - nem mozdultak rá.)

Kalocsán a fideszes képviselőjelölt ultimátummal zsarolta meg az MDF jelöltjét, aki nyilvánosságra hozta az erről készült hangfelvételt.

2008: És itt volt az Új Defend: a kígyó ismét a saját farkába harapott.

2009. Jogosulatlan adatfelhasználás... ADATAINK nyilvántartása!

Igen, megfigyelnek (megfigyeltetnek) minket, mint ahogy az ÁVH tette! Nem zavarják őket a törvények.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán edit viktor levél jogszabályok adatgyűjtés címek nevek ügyek herczog törvények fidesz=ávh adataink


A bejegyzés trackback címe:

https://feherenfeketen.blog.hu/api/trackback/id/tr441587595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása